Bijscholing nummer 3 van Beorn Nijenhuis

Bijscholing nummer 3 van Beorn Nijenhuis


Datum: 22-10-2020 19:00 - 21:00

Inschrijvingen: 18

Inschrijving is gesloten.

Zwabbervoet is in het schaatsen een bekend fenomeen die ontstaat door steeds de zelfde beweging te maken. Door onderzoek als neurowetenschapper naar het fenomeen zwabbervoet te hebben gedaan neemt Beorn Nijenhuis ons mee hoe we het kunnen voorkomen of hoe er mee om te gaan en hoe je andere bewegingen kunt aanleren die ondersteuning geven aan een betere schaatstechniek.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor de derde bijscholing waar Beorn ons mee neemt wat er gebeurt wanneer we te veel eenzijdig onze spieren belasten, onder het thema Zwabbervoet.

Wij nodigen jullie uit op donderdag 22 oktober.
Aanvang 19.00 / Inloop vanaf 18.45 uur
Locatie ijsbaanlounge IJsbaan Twente
Inschrijven kan via de website tot 20 oktober

  • De minimum limiet voor het doorgaan van deze bijscholing is 25 personen.
  • Ook voor deze bijeenkomst ontvang je KNSB trainerslicentiepunten.
  • Kosten voor deze bijscholing zijn € 12.50 per persoon, voldoen contant bij binnenkomst (uitsluitend gepast). Of te voldoen per pin.

Wij zouden het erg fijn vinden wanneer we 2 avonden met volle bezetting zouden kunnen organiseren en hopen weer op een flinke deelname en zien jullie graag op 22 oktober of op een andere avond tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Jouw Baancommissie

Mede door het Covid-19 protocol kunnen we maximaal 30 personen ontvangen in de lounge ruimte op de ijsbaan. Indien de inschrijving de 30 passeert gaan we een tweede avond organiseren. Mede door dit beperkende protocol moeten we helaas ook een iets hogere prijs vragen en hopen hiervoor op jullie begrip.


 

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.