Run Bike Run, tijdens de Bornse Melbuul'ndagen
Run Bike Run, tijdens de Bornse Melbuul'ndagen

De Run Bike Run is een van de oudste onderdelen van de Melbuul’ndagen en mag dan ook zeker niet ontbreken. Al sinds 1991 starten jaarlijks honderden sporters aan de startlijn en is het uitgegroeid tot één van de vaste onderdelen van het bruisende weekend. Zaterdagmiddag wordt het Dorsetplein tijdelijk omgedoopt tot start- en finishplaats waar de lopers zullen starten en finishen. ’s Middags zal eerst de jeugd van start gaan, waarna de volwassen individuen en teams volgen.

Inschrijven en meer informatie via https://rbrborne.nl/

Lees meer
Afscheid van een betrokken en bevlogen bestuurder !
Afscheid van een betrokken en bevlogen bestuurder !

Afscheid Johan Pegge

Johan Pegge nam afscheid als secretaris van het Gewest Overijssel van de KNSB op 1 juli jl. Johan heeft al een lange historie als schaatser en schaatser – bestuurder als o.a. marathonrijder, schaatser op natuurijs en voorzitter van De Lochemse IJsclub. In de zomer van 2016 nam hij samen met Derk Willem Ruesink en Jaap Starkenburg de verantwoordelijkheid voor het weer op nieuw op poten zetten van het Gewest Overijssel van de KNSB. 

Bloemen en boek werden uitgereikt door voorzitter Jaap Starkenburg.

Lees meer
Zomerijs IJsbaan Twente
Zomerijs IJsbaan Twente

Zomerijs

Dinsdag 16 juli, donderdag 18juli dinsdag 23 juli, en donderdag 25 juli van 19.30 uur tot en met 21.30 uur is er zomerijs op ijsbaan Twente

 

Lees meer
Uitnodiging Zomertriathlon te Losser
Uitnodiging Zomertriathlon te Losser

Als vervolg op vorig jaar zullen IJsclub Losser en studentenschaatsvereniging D.S.V. de Skeuvel ook dit jaar weer de handen ineenslaan om de tweede zomertriathlon te organiseren. Deze zomertriathlon bestaat uit de onderdelen skeeleren, fietsen en hardlopen. 

Lees meer
Oproep trainersopleiding SL2 & ST3
Oproep trainersopleiding SL2 & ST3

Oproep trainersopleiding SL2 & ST3

Evenals voorgaande jaren willen we graag een trainersopleiding organiseren in Twente.

Evenals voorgaande jaren wil de baancommissie Deventer en Twente  graag weer een trainersopleiding SL2 en of ST3 organiseren in Enschede / Deventer, waardoor de reistijd zo minimaal mogelijk wordt gehouden. En wat is er een beter dan een opleiding te volgen in een vertrouwde omgeving.

Wanneer je interesse hebt in een trainersopleiding meldt je dan via email aan bij het secretariaat van de BC Twente of BC Deventer 

 

 

Lees meer

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.