Geslaagde Snert-race!

Geslaagde Snert-race!

De teams bestaande uit 3 of 4 schaatsers reden deze avond 2 omlopen van 4 ronden waarbij de tijd van de 3e schaatser telt. Er moest wat geïmproviseerd worden aangezien er geen beschikking was over een officiële starter en jury. Hoofdstarter Edwin Tiben ging daarom op een schavot staat en floot de teams vervolgens weg met een carnavalsfluitje. Maar dat drukte de pret niet, onder het genot van feestelijke apres-ski muziek werd er fanatiek gestreden door jong en oud, talent en minder getalenteerden.

De 1e plek werd verdiend binnengesleept door Team HOP bestaande uit Henk Jansen, Oscar Postma en Peter Rientjes. Draf&Co uit Lonneker werd 2e en ‘Nog steeds jong’ bestaande uit (good-old) Wim Verkerke, Hans Grootenhaar, Peter Verkerke en Eline Veen pakten het brons. Na gedane inspanning wachtte er uiteraard een pan met heerlijke snert en broodjes voor alle deelnemers in de kantine.

Als organisatie kijken wij terug op een erg geslaagd evenement met vele positieve reacties. Wellicht dat deze Snert Race komend jaar weer navolging zal krijgen met als insteek, meer onderling contact en gezelligheid maar ook met andere verenigingen.

Meer foto's vindt u hier.

Blijf altijd op de hoogte

Als je hieronder je gegevens invult, sturen wij automatisch een email als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst.

Afmelden

Vul hier je e-mail adres in en druk op "Afmelden" om je uit te schrijven voor de mailinglijst.